Pneumologie / Somnologie / Stomatologie

Facebook

Servicii Stomatologie

Protezele Dentare sunt lucrari dentare mobile ce tin locul dintilor si ajuta aparatul dento-maxilar in restabilirea functiilor masticatorii.

Periajul profesional este o manopera extrem de frecvent efectuata in cabinetul medicului dentist, care presupune o curatare mai atenta si riguroasa a tuturor suprafetelor dentare. De obicei, manopera este efectuata la indicatia medicului dentist in urma unei examinari atente.

Nimic nu este mai important decât sănătatea copilului tău, manifestată printr-un zâmbet larg! Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de asta așa cum știm mai bine!

Profilaxia reprezintă prima şi cea mai importantă etapa a îngrijirii dinţilor. Respectarea masurilor profilactice salvează timp şi efort şi elimina eventualul disconfort al tratamentelor stomatologice.

Scopul tratamentului de canal este de a elimina infectia si durerea dintelui.

In lipsa unui periaj corect pe suprafata dintilor vor ramane resturi alimentare care impreuna cu bacteriile din cavitatea bucala vor forma biofilmul dentar sau placa bacteriana care sub actiunea sarurilor de calciu din saliva se va mineraliza rezultand tartrul.