Pneumologie / Somnologie / Stomatologie

Facebook

Servicii Pneumologie

Persoanele care prezintă tuse, dureri toracice persistente sau sub formă de junghi însoţite sau nu de febră, senzatie de lipsa de aer, respiratie suieratoare, greutate in respiraţie scădere în greutate, oboseală la eforturi mici-aveţi nevoie de o evaluare a specialistului pneumolog.

Pacientii care sforaie frecvent in timpul somnului, au pauze in respiratie in timpul somnului, nu se odihnesc noaptea, au somnolenta in timpul zilei, nu se pot concentra, au hipertensiune arteriala ce raspunde greu la tratament, sufera cu mare probabilitate de sindromul de apnee in somn.

Determinarea saturatiei de oxigen a sangelui in timpul consultatiei medicale.

Spirometria reprezinta investigatia de baza pentru "masurarea" respiratiei.

Electrocardiograma reprezintă investigaţia cea mai accesibilă şi mai facilă a activităţii electrice a cordului, utilizată frecvent în mai toate cabinetele medicale de cardiologie, boli interne sau pneumologie.

Aerosolii sunt particule de dimensiuni microscopice (sub 5 microni) obţinute din combinarea unui mediu gazos cu o substanţă solidă sau lichidă fin dispersată.

Cabinetul nostru vă oferă posibilitatea înregistrării somnului la domiciliul dumneavoastră, fără neplăcerile schimbării habitatului de somn.

Tratamentul Apneei de somn consta în folosirea unei măşti nazale confortabile pe care pacientul o poartă în timpul somnului.